Projektet lider mot sitt slut :(

Ni som är uppdaterade och läser bloggen vet att vårt projekt skolmat blir kunskap lider mot sitt slut :( Insamlingen gick jätte bra och jag tror att vi har lyckats att inspirera många att göra något liknande vilket var vårt syfte med projektet! Men i detta inlägg skulle jag främst vilja tacka min kompanjon Johanna. Det är så otroligt viktigt att man jobbar med någon man trivs med när man gör ett projekt i nästan ett år. Det har vart en lång tid men jag har haft så sjukt roligt! Jag är tacksam att jag fått lära känna henne mer och att få utvecklas tillsammans med henne! Kan utan tvekan säga att detta projekt och hela 3an har vart den bästa tiden på hela gymnasiet och det är mycket tack vare Johanna! Så tack Johanna :)

Hej och Hopp!

Det börjar närma sig mot våren och även vår projektredovisning! Mycket spännande vill jag lova... Jag satt igår och pillade med ett reklamblad i ett sådant där bildprogram, då visade sig min icke tekniska sida. men som tur så fick jag hjälp utav min pojkvän Johan att sätta ihop allt så det blev en riktig pang reklam tror jag! Vi ska ha en liten redovisning på skolan, för er som bor i närheten och är sugna på att komma och kolla kan jag och Johanna återkomma med tid när vi börjar närma oss! :)
Jag tänkte också skriva lite om ett disco som jag var med och hjälpte till med. En gammal klasskompis till mig hade som ett projekt att ha ett disco för låg och mellanstadiet på en skola här i Uddevalla (pengarna gick till välgörenhet). Han har pratat med olika företag som har bidragit med allt från Discolampor till godis mm. Jag var med och hjälpte till och tog inträde och sålde godis! Det var verkligen en jätte lyckad kväll, massa glada barn och föräldrar som gärna skänkte en extra slant för att barn i Etiopien som skulle få ett mindre fattigt liv. pengarna gick till 3D Hope For Tomorrow som ser till att pengarna hamnar i rätt händer! det blev tillslut ca: 5 tusen kr som går till barnen vilket jag tycker är väldigt bra för bara en kvälls aktivt arbete! och min vän som gjorde hela projektet har blivit erbjuden att följa med ner till Etiopen och se vart pengarna tar vägen! inte ett illa projekt va? :) hoppas detta gav er lite inspiration för jag blir väldigt glad att höra när fler folk i min närhet engagerar sig i att hjälpa andra!
En kan inte göra allt, men alla kan göra något! Ha en bra fortsättning på veckan, kram Amanda!

RSS 2.0