hur vi har gått tillväga

Hej alla läsare!
Vi har haft en dag i skolan där vi gav och fick respons på varandras arbeten. Vi fick mycket tips gällande bloggen, bland annat att vi kunde skriva "Inside-information" alltså hur vi har gått tillväga med allt t.ex FN dagen på museet. I detta inlägg ska vi också berätta om vad vi har för kontakt med FN och hur de hjälper oss med projektet.
När vi startade projektet "Skolmat blir kunskap" började vi att maila ungdsomssekreteraren Sofia Jagbrant! I mailet berättade vi om våran idé och vad vi hade tänkt att göra. Det var så vi fick kontakt med henne. Hon svarade på vårat mail och tyckte att det var en bra idé. Sen dess har vi haft löpande kontakt med henne. Hon har skickat bössorna och allt material till oss, och vi behöver inte betala för det. Hon har gett oss tips och råd på vägen, och hon har i stort sett hjälpt oss med det mesta. Om vi har några frågor så kan vi ringa eller maila henne. Vi har också träffat henne personligen och pratat om projektet då hon var på besök i Uddevalla. Här är hennes mail om någon vill kontakta henne: Sofia.Jagbrant@fn.se. Ni kan kontakta henne om ni är sugna på att starta något eget projekt eller om ni har några frågor.

Vi har också fått frågan hur vi gick tillväga när vi pratade på museet. Det var på FN-dagen, och FN-föreningen i Uddevalla skulle prata där. Vår handledare är med i styrelsen här i Uddevalla, och det var hon som fixade så att vi kunde berätta om projektet. Men om ni vill göra något liknande så kan ni säkert höra med olika ställen om ni vill prata där ni bor. Eller hör med FN-föreningen i eran stad, de kan nog hjälpa er!
amanda innan intervjun med bohusläningen
Om ni har några mer frågor så kommentera, eller håll utkik efter vår frågestund som vi ska ha inom kort.
/ Johanna o Amanda

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar här!

Vad heter du ?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0